14-07-2016

Sommerferie :-)

Kære alle🙂

En lille hilsen og en opdatering fra Mariehønen.

Her i foråret har vi sagt farvel til Naja som startede i børnehave. Det var et lidt vemodigt farvel . Naja fulgte mig fra den kommunale dagpleje over i min private dagpleje. Det store plus er , at hun bor ganske kort fra mig og derfor ses vi jævnligt :-)

Luka og Maggie stortrives i øjeblikket som de eneste børn i Mariehønen. Vi hygger og har mulighed for flere ture lidt længere ud af huset end ellers. Det benytter vi os af . En tur i Fjord&Bælt er det blevet til , og flere besøg hos gode kolleger og deres søde børn.

Nu er det så tid til at Mariehønen lukker ned og holder lukket i 4 uger . Jeg holder sommerferie.

Den 15 august kl 8.00 åbner Marihønen igen og vi vil byde Ella rigtig meget velkommen.Vi  har da også haft et par besøg af hende sammen med mor og far . Det har været super hyggeligt .Vi glæder os til Ella kommer og leger med os :-)

Den 1 september starter Theo i Mariehønen, som vi også glæder os meget til, at lege med :-) Mor og far  har lovet, at komme og besøge os efter ferien . Det glæder vi os meget til :-)

Den 1 oktober er det Naja som starter i Mariehønen.Vi glæder os lige så meget til , at lege med hende og byder både både mor, far og Naja velkommen.

Det lidt kedlige er at Maggie stopper den 30 september. Hun flytter til Langeskov , og skal derfor skifte dagpleje.VI har værert rigtig glade for, at have Maggie her i Mariehønen. Luka og jeg kommer til, at savner vores lille legekammerat.

Ja... så er Mariehønen atter fyldt op af dejlige små prinser og prinsesser. Det er så dejligt :-)

Rigtig god sommer til jer alle :-)

Knus Hanne