Seneste nyt ! 2019

09-11-2016

Kære alle.
En lille kort opdatering her fra Mariehønen.
Efterårets første måneder har været præget af sygdom på skift hos børnene. Dette er heldigvis slut for denne omgang og vi er i fuld sving.
Oktober måned var en lidt hård måned at komme igennem for os alle. Vi havde to nye legekammerater som skulle køres ind samtidig.  Det er så endt med, at Alianna er stoppet her med øjeblikkelig varsel og Naja er blevet og det går så fint og hun er blevet rigtig dygtig til at gå i dagpleje.
Der er desværre endnu et lille øv og suk, Theo stopper 31 december. Det er vi alle rigtig kede af. Vi har været så glade for at have ham at lege med.
Med disse ord er der kun at sige:
Husk det varme tøj , handsker, hue og støvler til jeres børn .
De varmeste hilsner
Hanne

 

14-07-2016

Kære alle🙂

En lille hilsen og en opdatering fra Mariehønen.

Her i foråret har vi sagt farvel til Naja som startede i børnehave. Det var et lidt vemodigt farvel . Naja fulgte mig fra den kommunale dagpleje over i min private dagpleje. Det store plus er , at hun bor ganske kort fra mig og derfor ses vi jævnligt :-)

Luka og Maggie stortrives i øjeblikket som de eneste børn i Mariehønen. Vi hygger og har mulighed for flere ture lidt længere ud af huset end ellers. Det benytter vi os af . En tur i Fjord&Bælt er det blevet til , og flere besøg hos gode kolleger og deres søde børn.

Nu er det så tid til at Mariehønen lukker ned og holder lukket i 4 uger . Jeg holder sommerferie.

Den 15 august kl 8.00 åbner Marihønen igen og vi vil byde Ella rigtig meget velkommen.Vi  har da også haft et par besøg af hende sammen med mor og far . Det har været super hyggeligt .Vi glæder os til Ella kommer og leger med os :-)

Den 1 september starter Theo i Mariehønen, som vi også glæder os meget til, at lege med :-) Mor og far  har lovet, at komme og besøge os efter ferien . Det glæder vi os meget til :-)

Den 1 oktober er det Naja som starter i Mariehønen.Vi glæder os lige så meget til , at lege med hende og byder både både mor, far og Naja velkommen.

Det lidt kedlige er at Maggie stopper den 30 september. Hun flytter til Langeskov , og skal derfor skifte dagpleje.VI har værert rigtig glade for, at have Maggie her i Mariehønen. Luka og jeg kommer til, at savner vores lille legekammerat.

Ja... så er Mariehønen atter fyldt op af dejlige små prinser og prinsesser. Det er så dejligt :-)

Rigtig god sommer til jer alle :-)

Knus Hanne

23-03-2016

Hej forældre og børn :-)

En lille hilsen med et stort ønske om en rigtig god påske.

Efter påskeferien skal vi sige farvel til Nicoline . Det bliver så trist. Hun er vores lille solstråle , og vi har været rigtig glade for, at hun har været en stor del af hverdagen i Mariehønen. 😘

Ingen tvivl om, at vi kommer til , at savne at lege, danse og grine sammen med Nicoline. Så vi håber der vil blive tid til, at besøge os .I skal være mere end velkommen :-)

Mariehønen har haft besøg af lille Ella , som vil starte hos os til August. Det glæder vi os til og ser frem til,at byde hende, mor og far velkommen :-)

Nyd ferien og hinanden til vi ses efter påske 🙂

Mange knus Hanne.

06-03-2016

Hej forældre 

Håber I har haft en god weekend. Så er min hjemmeside opdateret og I må meget gerne dele den. 

Vi ses i morgen, mandag. 

Mange knus 

Hanne 🙂❤

02-01-2016

🙂 Hej alle :-)

Håber alle er kommet godt igennem julen og godt ind i det nye år .

Erik og jeg har haft en dejlig jul i familiens tegn, og et ligeså fantastisk " hop" ind i 2016.

Mandag den 4 januar starter arbejdet igen , og jeg glæder mig rigtig meget til, at se jer alle.

Mon ikke der falder en lille " Nisse historie" af fra prinsesse Naja ? :-) Lidt dans og hopla ....glæder mig til , at se dig :-)

Prinsesse Nicoline holder fri på mandag. Starter på tirsdag og jaaaaa jeg er sååååå spændt på om hun mon ikke kommer gående eller ligefrem løbenene :-) 

Prins Luka ....måske du også er på vej med et par skridt ...Glæder mig til ,at møde dit dejlige glade smil :-)

Velkommen til prinsessse Maggie som starter her i Mariehønen på mandag :-) Du er ventet og vi glæder os til , at lege med dig :-)

Håber, vi alle børn som forældre vil få et lige så fantastisk 2016 som året der er gået.

Ser frem til dejligt år med jer allesammen :-)

Knus Hanne.